Skifer

 

 

Se vores udvalg

Naturskifer

Skifer har en rigtig stærk holdbarhed og en god styrke mod vind og vejr. Naturskifertag kan holde i omkring 100 år, i det danske klima. Naturskifertag kræver kke noget stort vedligeholdelsesarbejde, hvilket gør det til en oplagt løsning.  Skifer er derudover en materialetype som er yderst miljøvenlig at udvinde fra klipper, hvilket også gør det til et rigtigt materiale at bruge i dag, sammenlignet med andre tagtyper, som koster langt mere forurening i udarbejdelse og opsætning.

Naturskifer fra Cupa Danmark

Hos TagHætten er vi forhandlere af Skifersten fra Cupa Danmark. 

Cupa Danmarks skifer sten gennemgår en veldokumenteret kvalitetskontrol, der sikrer en ensartet og høj kvalitet. Et tag med skifer tag fra Cupa Danmark holder derfor i mindst 100 år.

Eternitskifer

Hos TagHætten er vi forhandlere af Eternitskifersten fra Cembrit. Eternitskiferstenen fra Cembrit, er elegante og stilrene eternitskiferplader i miljøvenlig fibercement. 

Eternitskifer fra Cembrit

Med Cembrit Skifer får du en eksklusiv og tidsløs løsning. Cembrit Skifer fremhæver kvaliteten af bygningens arkitektur, og bevarer sit flotte udseende i mange år. 

På grund af skifertagets formsmukke og stilistiske flader foretrækker mange arkitek­ter at anvende skifer, når der skal vælges tagdækning til moderne projekter. Desuden er skifer i fibercement et let og fleksibelt materiale, hvilket gør det nemt at arbejde med. Den sorte variant fås fuldkantet eller med afstudsede hjørner, mens den skifergrå variant fås med afstudsede hjørner.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

3 + 9 =

Adresse

Mannerupvej 54
4320 Lejre

Værksted

Hovedgaden 532
Port til venstre fra port 2a
2640 Hedehusene

Telefon

(+45) 42 80 56 56

Email

Info@taghaetten.dk